Stäng

Dags att fira de som bygger samhället!

Vilka är samhällets stora hjältar? Popstjärnorna? Politikerna? Fotbollsspelarna?

Nja, jag röstar nog på innovatörerna, jobbskaparna, de som under mycket stort personligt risktagande bygger de företag som bygger landet, som I sin tur finansierar hela välfärden. Och nu är det dags att fira dessa byggare på DIs Gasellgala http://www.di.se/gasell/.

Efter nattens stora storm, som nästan Gormade sönder Skåne, är jag på väg från Malmö till Stockholm och @dagensindustri stora dag #DIGasell. Denna entreprenörskapets galakväll blir bara mer och mer fantastisk för varje år. Chefredaktör Peter Fellman, redaktionschefen Lotta Edling och alla medhjälpare har gjort ett otroligt proffsigt jobb på scenen, och det skall bli en fröjd att komma som gäst igen. Eventet, som produceras tillsammans med Michael Bindefelt, är den perfekta blandningen av klokskap/vision, glamour och entreprenörskapets slitsamma vardag. Dessutom blir DI bara bättre och bättre, kul tidning att skriva för med kvalificerade läsare.

www.di.se

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>