Stäng

Kolumnist

Jag tror passionerat på människans frihet, nyfikenhet och gemenskap. En av mina största drivkrafter är att driva frågor som bidrar till växande människor, företag och samhälle.
Därför skriver jag i regelbundet i Dagens Industri om hur hela samhället i stort tjänar på ett kraftfullt entreprenörsklimat, vassare forskning och en öppen attityd till nytänkande. Allt från den nybakade ingenjören till den marginaliserade invandrarkvinnan.

Efter många år utomlands och som aktiv på den internationella affärsarenan, har jag mött det växande Afrika och Asien men också den djupaste fattigdom och de människor som ännu inte fått chansen att vara med när världen utvecklas. Det har påverkat mig djupt, och fått mig att inse att frågor om mänsklig frihet och utveckling måste drivas uthålligt och inkluderande. Hårda frågor har alltid en mjuk kärna och tvärtom.

Det är roligt att skriva i Dagens Industri. Tänkande läsare som ger mycket feedback. Dessutom, dagen då jag inte längre försöker göra skillnad eller utvecklas, gör jag ett övertramp på min egen övertygelse.

di.se