POdcast

Succepodden Hälsorevolutionen

Trött, stressad, nerkörd – ska livet behöva vara så? Eller finns det en annan väg till djupare hälsa, mera glow, lugn och livskraft? I podden Hälsorevolutionen får du det senaste inom den internationella hälsoforskningen, speglat i de gamla beprövade hälsotraditioner som finns jorden runt. I podden får du möta människor med starka livsresor, och nya metoder för att greppa vår livsresa starkare och mer fördjupat. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration men också plats för det djupa och svåra i våra liv-och vägen ut. Bakom Hälsorevolutionen står Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent.

Hälsorevolutionen är en av Sveriges mest populära podcasts inom hälsoområdet. En personlig inspirerande podd för dig som vill leva starkare och mer hälsosamt, med det senaste inom den internationella hälsoforskningen och holistisk hälsa. Där du får möta livsresor, nya hälsotips, forskning, gurus, igenkänning. Ämnen spänner över allt som påverkar vår hälsa kroppsligt och mentalt; från nya mattrender inom hälsoområdet, till hur man skapar mer lycka och mänskliga band, träningstekniker och sätt att reducera stress och finna frid i en tid som rusar. Podden möter allt från läkare till författare, yogis, nyktra alkholister, professorer, journalister, influencers och healing gurus.

  • Vi startade podden för att många läsare av boken Hälsorevoutionen har önskat sig en podcast, och som vetenskapsjournalist med lång erfarenhet av både tv och radio känns detta som ett naturligt, roligt steg. Detta är en pågående rörelse, det kommer ny forskning hela tiden. Men vi försöker också lyfta fram unika livsberättelser, med gäster som använder nya hälsotekniker för att leva starkare, berättar Maria Borelius, programledare och producent.
  • Tillsammans med lyssnarna vill vi utforska det nya hälsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gäster som är forskare, läkare, kända, okända hälsoprofiler som är med och testar olika moment under resans gång. Vi delar ur våra liv, våra motgångar, lärdomar och framsteg, säger Carina Nunstedt, poddens producent och förläggare.
OM

Carina Nunstedt

CARINA NUNSTEDT (producent och förläggare) är förläggare och VD för Yourlife Books. Hon har tidigare varit nordisk förlagschef för bokförlaget HarperCollins, där hon var Maria Borelius förläggare för böckerna Hälsorevolutionen, Bliss och Förundran. Carina började sin bana som journalist och redaktör på Expressen, och gick sedan vidare som magasinsentreprenör på Bonnier där hon startade tidningarna Mama, Family Living, Yourlife och Books & Dreams. Carina är nyfiken på människors drivkrafter och hur vi kan må bättre i den stressade tid vi lever i. Själv ägnar hon sig gärna åt yoga, meditation och SUP (stand up paddle board). Hon bor i Stockholm och i Nice tillsammans med två tonårssöner.